|
| Leksikon... | |
|
+9sAnJa Marija I Nicole jana92 PAIGE Mia Colucci Fan SwEeT DuLcE PoNcHo_Mi AnHeL Admin 13 posters | Autor | Poruka |
---|
Admin Osnivac Foruma
Broj poruka : 709 Godina : 29 Location : Uz RBD, zauvek Koliko volis RBD? : Datum upisa : 03.09.2007
| Naslov: Leksikon... Sre Sep 05, 2007 5:47 pm | |
| | |
| | | PoNcHo_Mi AnHeL Malo dalji pocetnik
Broj poruka : 44 Godina : 31 Location : Uvek uz Poncha i Anahi Koliko volis RBD? : Datum upisa : 06.09.2007
| Naslov: Re: Leksikon... Čet Sep 06, 2007 3:42 pm | |
| Nick:PoNcHo_Mi AnHeL Datum & Godina rodjenja:4.5.1993 U Horoskopu sam:Bik Decko/Devojka, Simpatija:Simpatija Moj Sajt: Moj Forum: http://rebelde4ever.forumotion.com i http://talkifun.forumotion.comNaj Pevac & Pevacica:Avril Naj Grupa:RBD Naj Pevacica iz RBD-a:Anahi Naj Pevac iz RBD-a:Poncho Naj Glumac:Alfonso Herrera Naj Glumica:Anahi Giovana Naj Hrana & Pice: Naj Knjiga:1000 zdralova Naj Film:sve komedije Naj Lik iz Rebelde:Miguel i Mia Moj idol:Maite,Ponchi i Anahi Trenutno se nalazim u svojoj sobi Od odece nosim: ono u cemu se osecam prijatno Da li mi se svidja forum?:onako | |
| | | SwEeT DuLcE Moderator
Broj poruka : 244 Godina : 31 Location : pred ogledalom Koliko volis RBD? : Datum upisa : 05.09.2007
| Naslov: Re: Leksikon... Čet Sep 06, 2007 9:13 pm | |
| Nick:SwEeT DuLcE Datum & Godina rodjenja:12.10.1993. U Horoskopu sam:vaga Decko/Devojka, Simpatija:Decko-Dejan Moj Sajt: Moj Forum: www.rebeldesiempre.aforumfree.comNaj Pevac & Pevacica:ima ih puno Naj Grupa:RBD,Erreway,Him............... Naj Pevacica iz RBD-a:Dul i Mai Naj Pevac iz RBD-a:Christian Naj Glumac:............... Naj Glumica:ima ih jako puno,ne pise mi se Naj Hrana & Pice:italijanska hrana/Pepsi Naj Knjiga:Srce od mastila,Ispovesti Dzordzije Niklson,Prva ljubav! Naj Film:Znam sta ste radili proslog leta Naj Lik iz Rebelde:Roberta i Hose Moj idol:Avril i Dulce Trenutno se nalazim u ( kojoj prostoriji ):u mojoj sobi Od odece nosim: gace,brus,carape,trenerku i majicu Da li mi se svidja forum?:Naravno. | |
| | | Mia Colucci Fan Moderator
Broj poruka : 25 Koliko volis RBD? : Datum upisa : 09.09.2007
| Naslov: Re: Leksikon... Ned Sep 09, 2007 1:33 pm | |
| Ime i prezime:Andjela Krstic Rodjendan:29.11.1996 godine u Nisu Volim:Sunce,mamu,tatu itd. Ne volim:Laz,traceve,spam itd. Kad sam tuzna:Trudim se da izbegavam,da sam tuzna! Od odece najvise volim da nosim:Farmerke i majcu na bratele! Naj film:"Mi nismo andjeli 2" i "Tesna koza" Naj glumac:Alfonso Herera i Brad Pitt Naj glumica:Anahi Giovanna Ostatak ce biti za jedno tri sata baj! | |
| | | Mia Colucci Fan Moderator
Broj poruka : 25 Koliko volis RBD? : Datum upisa : 09.09.2007
| Naslov: Re: Leksikon... Pon Sep 10, 2007 4:15 pm | |
| -Nastavak- Naj serija:Rebelde Pevac/ica:Anahi Giovanna i Alfonso Herera Lik iz serije Rebelde:Roberta i Mia,a od muskarca Dijego i Migel Moj forum: www.Rbd-ReBeLdE.1talk.netMoj sajt:/ U horoskopu sam:Strelac Nick na ovom sajtu:Mia Colucci Fan Naj knjiga:Mali princ i Harry Poter Kako mi se svidja forum:Super je! | |
| | | Admin Osnivac Foruma
Broj poruka : 709 Godina : 29 Location : Uz RBD, zauvek Koliko volis RBD? : Datum upisa : 03.09.2007
| Naslov: Re: Leksikon... Čet Sep 13, 2007 4:07 pm | |
| Nick:Admin Datum & Godina rodjenja:30.01.1995. U Horoskopu sam:vodolija Decko/Devojka, Simpatija:takvog nema Moj Sajt: www.cemusluziskola.piczo.comMoj Forum:ovaj! Naj Pevac & Pevacica:Rihanna, Hilary Duff, Kelly Clarkson, Enrique Iglesias Naj Grupa:RBD Naj Pevacica iz RBD-a: Anny Naj Pevac iz RBD-a:Chris Naj Glumac:Johnny Deep Naj Glumica:Monica Bellucci, Eva Longeria Naj Hrana & Pice:Pizza, voda Naj Knjiga:"Gospodar Lopova", "Princezini Dnevnici", "Piter Simpl" Naj Film:Prestiz Naj Lik iz Rebelde:Mia, Miguel, Roberta, Hose Moj idol:...Ana Ivanovic... Trenutno se nalazim u ( kojoj prostoriji ): dnevnoj sobi br. 2 Od odece nosim: belu majicu " Sisley", "Kappa" bermude i plave "Addidas" carape! Da li mi se svidja forum?: pa, naravno!moj je! | |
| | | PAIGE Malo dalji pocetnik
Broj poruka : 37 Koliko volis RBD? : Datum upisa : 13.09.2007
| Naslov: Re: Leksikon... Čet Sep 13, 2007 7:04 pm | |
| Nick: PAIGE Datum & Godina rođenja: 3. 2. 1995. U horoskopu sam: Vodoljija Moj sajt: / Moj forum: / Naj pevač & pevačica: Rihanna, Shakira, Hilary Duff, Justin Timbarlake, Enrique Iglesias Naj grupa: RBD, PCD Pevačica iz RBD-a: Anny Pevač iz RBD-a: Chris, Poncho Naj glumac: Johanny Depp, Tom Cruz Naj glumica: Eva Longeria, Anahi Puennte Giovanna Portilla Naj hranna & piće: Voće, integralni keks, voda i đus Naj knjiga: Princezini dnevnici, Deca Lampe Naj film: ''Đavo nosi Pradu'' Naj lik iz Rebelde: Mia Colucci, Vico, Miguel Moj idol: Anahi Puennte Giovanna Portilla Trenutno se nalazim u dnevnoj sobi za kompom Od odeće nosim roze-ljbičast duks, farmerke, Pink čarape i sweet paruče Da li mi se sviđa forum? Kakovo pitanje, pa naravno, EXTRA je! | |
| | | PAIGE Malo dalji pocetnik
Broj poruka : 37 Koliko volis RBD? : Datum upisa : 13.09.2007
| Naslov: Re: Leksikon... Čet Sep 13, 2007 7:06 pm | |
| Sorry, zaboravila sam da odgovorim na Dečko, devojka, simpatija: ne postoji | |
| | | jana92 Uporan clan
Broj poruka : 97 Godina : 32 Location : Na Palma de Mallorci...sa Nadalom... Koliko volis RBD? : Datum upisa : 14.09.2007
| Naslov: Re: Leksikon... Sre Sep 19, 2007 6:01 pm | |
| Nick: jana92 Datum & Godina rođenja: 19.09.1992 U horoskopu sam: devica Moj sajt: ~ Moj forum: ~ Naj pevač & pevačica: marchelo i avril Naj grupa: rbd, rhcp nirvana Pevačica iz RBD-a: dul Pevač iz RBD-a: chris Naj glumac: colin farrell(moja ljubav)johnny depp, Naj glumica: devojke iz rbd~a,sestre olsen,hilary duff Naj hranna & piće: voce,cocacola Naj knjiga: trenutno mi ni jedna nije naj Naj film: pirati svi delovi i svi filmovi sa colinom farrellom Naj lik iz Rebelde: roberta pobogu obozavam je Moj idol: marchelo Trenutno se nalazim u mojoj sobi Od odeće nosim gace,brus,farke i majcu Da li mi se sviđa forum? suuuuuuuper je | |
| | | Nicole Moderator
Broj poruka : 93 Godina : 32 Location : Con RBD in Mexico! Koliko volis RBD? : Datum upisa : 10.10.2007
| Naslov: Re: Leksikon... Čet Okt 11, 2007 3:22 pm | |
| Nick:Nicole Datum & Godina rodjenja:18.06.1992 U Horoskopu sam:blizanac Decko/Devojka, Simpatija:nemam....smrc Moj Sajt: / Moj Forum: www.rbd4ever.forumotion.comNaj Pevac & Pevacica:Rihanna,Nicole,Avril,Xtina... Naj Grupa:RBD,PCD... Naj Pevacica iz RBD-a:Any Naj Pevac iz RBD-a:Poncho Naj Glumac:Poncho Naj Glumica:Any Naj Hrana & Pice:Pica,Coca-cola.. Naj Knjiga:/ Naj Film:Ima ih puno! Naj Lik iz Rebelde:Mia,Roberta,Migel Moj idol:ANY!!! Trenutno se nalazim u ( kojoj prostoriji ):mojoj sobi Od odece nosim: trenerku,majcu.carape... Da li mi se svidja forum?:Naravno!!! | |
| | | Marija I Admin
Broj poruka : 89 Godina : 30 Location : Srbija Koliko volis RBD? : Datum upisa : 12.10.2007
| Naslov: Re: Leksikon... Uto Nov 27, 2007 4:55 pm | |
| Nick:Marija I Datum & Godina rodjenja;8.11.1995 U Horoskopu sam;Skorpija/Vodolija Decko/Devojka, Simpatija:nemam Naj Pevac & Pevacica;iam ih puno Naj Grupa;RBD Naj Pevacica iz RBD-a:Anahi Naj Pevac iz RBD-a:Poncho Naj Glumac:Poncho Naj Glumica:Any Naj Hrana & Pice:Pica,Fanta.... Naj Lik iz Rebelde:Mia,Migel,Lupe Moj idol:Anahi Naj Knjiga:/ Naj Film:Ima ih puno! Trenutno se nalazim u ( kojoj prostoriji ):u dnevnoj sobi Od odece nosim: farmerke,majcu.carape... Da li mi se svidja forum?:Naravno!!! | |
| | | sAnJa Najnoviji clan
Broj poruka : 15 Godina : 30 Location : ELITE WAY SCHOOL Koliko volis RBD? : Datum upisa : 20.12.2007
| Naslov: Re: Leksikon... Pon Jan 07, 2008 7:06 pm | |
| Nick:sAnJa Datum & Godina rodjenja:19.05.1994. U Horoskopu sam:Bik Simpatija:Saša (svi znaju) Moj Sajt: Moj Forum: Naj Pevac & Pevacica: Saša Kovačević.......... Naj Grupa: RBD, Zana... Naj Pevacica iz RBD-a: Dulce Maria Naj Pevac iz RBD-a: Poncho Naj Glumac: Skoro svi iz RBD, xexe Naj Glumica: Takođe..... Naj Hrana & Pice: Pica, coca-cola Naj Knjiga: Ne znam...... Naj Film: Smrt nedužnih Naj Lik iz Rebelde: Roberta Pardo, Hose Luhan.... Moj idol: Ne znam.... Trenutno se nalazim u ( kojoj prostoriji ):Sobi Od odece nosim: Sada nosim tuniku i farmerke....... xexe Da li mi se svidja forum?: Da | |
| | | M@r!-n@ Najnoviji clan
Broj poruka : 12 Godina : 28 Location : Pancevo Koliko volis RBD? : Datum upisa : 22.02.2008
| Naslov: Re: Leksikon... Pet Feb 22, 2008 7:06 pm | |
| Nick:M@r!-n@ Datum & Godina rodjenja:11.01.1996 U Horoskopu sam:jarac/jarac Decko/Devojka, Simpatija:JA Moj Sajt: rbd-rebelde-srbija.piczo.com/ Moj Forum: http://rebeldeforever.forumotion.com/Naj Pevac & Pevacica: Avril Lavigne i Sugar Ray Naj Grupa: Green day, Nightwish, RBD Naj Pevacica iz RBD-a: Anny Naj Pevac iz RBD-a: Poncho Naj Glumac: Jonny Deep Naj Glumica: Sandra Bulock Naj Hrana & Pice: Racici i PEPSI Naj Knjiga: Francuske bajke Naj Film: Pirati sa Kariba 1,2,3 Naj Lik iz Rebelde: Santos Moj idol: JA Trenutno se nalazim u ( kojoj prostoriji ): My bedroom Od odece nosim: Jeans (obavezno) sve texas, trenerke i majice... Da li mi se svidja forum?: NARAVNO! | |
| | | ~ZiKi~DuLcE~ Malo dalji pocetnik
Broj poruka : 43 Koliko volis RBD? : Datum upisa : 07.03.2008
| Naslov: Re: Leksikon... Pet Apr 04, 2008 5:21 pm | |
| Nick: ~ZiKi~DuLcE~ Datum & Godina rodjenja: 13.06.1996 U Horoskopu sam: Blizanac Decko/Devojka, Simpatija:Simpatija...Valjda...=) Moj Sajt: www.lyricsbox.com (nije moj,ali cesto idem na njega...) Moj Forum: www.rebelde.forumotion.com Naj Pevac & Pevacica:DULCE & POLITO!!! Naj Grupa:REBELDE!!! Naj Pevacica iz RBD-a: DULCE!!! Naj Pevac iz RBD-a: PONCHO I POLITO!! Naj Glumac: Poncho... Naj Glumica:Dul,mai... Naj Hrana & Pice:Pizza Naj Knjiga:/ Naj Film:/ Naj Lik iz Rebelde:ROBERTA ALEHANDRA PARDO REVERTE REY!!! Moj idol:DULCE!!! Trenutno se nalazim u ( kojoj prostoriji ):Dnevna soba... Od odece nosim:Kosulju,rolku,farmerke...Trenutno... Da li mi se svidja forum?DA!!! | |
| | | roberta95 Najnoviji clan
Broj poruka : 28 Godina : 29 Location : na Havajima sa Chrisom Koliko volis RBD? : Datum upisa : 26.05.2008
| Naslov: Re: Leksikon... Pet Jun 27, 2008 5:06 pm | |
| nick:roberta95 datum&god. rodjenja:11.8.1995. horoskopski znak:lion trenutno nemam simpatiju naj pevac,pevacica:Dul & Polito naj grupa:rbd sjk na pevacica iz rbd-a:Dul naj pevac iz rbd-a:Polito naj glumica:Dul naj glumac:Christopher naj knjiga:,,Mali princ" naj lik iz rbd-a:roberta moj idol:Dulce od odece nosim:sorts&top(vruce je) forum je cool!!! | |
| | | galy_rebelde Najnoviji clan
Broj poruka : 12 Godina : 30 Koliko volis RBD? : Datum upisa : 22.08.2008
| Naslov: Re: Leksikon... Pet Avg 22, 2008 12:14 pm | |
| Nick: galy_rebelde Datum & Godina rodjenja:10.06.1994. U Horoskopu sam: blizanac Decko/Devojka, Simpatija:ništa Moj Sajt:/ Moj Forum:/ Naj Pevac & Pevacica: Celine Dion, Faith Hill, Gloria Estefan, Thompson, Paulina Rubio itd. Naj Grupa:RBD Naj Pevacica iz RBD-a: Maite Naj Pevac iz RBD-a: Vondy Naj Glumac: James McAvoy, Hugh Grant Naj Glumica: Keira Knightley, Cate Blanchett, Penelope Cruz Naj Hrana & Pice: volim sve jesti Naj Knjiga: "Ponos i predrasude", "Emma", "Pod tuđim utjecajem", "Orkanski visovi", "Jane Eyre" Naj Film: "Okajanje", "Ponos i predrasude", "Tigar i zmaj" Naj Lik iz Rebelde: Maite, Vondy, Dulce Maria, Poncho Moj idol: moj otac Trenutno se nalazim u ( kojoj prostoriji ): svojoj sobi Od odece nosim: majicu "Zara", kratke trapke "New Yorker" Da li mi se svidja forum?: dobar je | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Leksikon... | |
| |
| | | | Leksikon... | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |